Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurma ve üzüm görmek

Rüyada hurma ve üzüm görmek

Rüyada hurma ve üzüm görmek insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, haksızlık edeceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, borçların artacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hurma ve üzüm gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan hareketlilik söz konusu olabilir.

Rüyada hurma ve üzüm görmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hurma toplamak ve yemek sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına işaret eder.

Rüyada incir ve hurma görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada medine hurması yemek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hacdan gelen hurma yemek düşmanından uzak olacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada taze hurma yemek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada yaş hurma yemek haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu hurma görmek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments