Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurma salkımı görmek

Rüyada hurma salkımı görmek

Rüyada hurma salkımı görmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına işarettir.

Rüyada hurma salkımı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki veya karşınızdaki kişiler sorun çıkartma veya kendi çıkarlarını ne pahasına olursa olsun koruma konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada hurma salkımı görmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, maddi gücünün katlanacağına alamet eder.

Rüyada muz salkımı görmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya işarettir.

Rüyada sarı salkım üzüm görmek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine rivayet eder.

Rüyada domates salkımı görmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kırmızı üzüm salkımı görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine yorulur.

Rüyada salkım muz görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına delalettir.

Rüyada yeşil salkımlı üzüm görmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına delalet eder.

Rüyada salkım söğüt görmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments