Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurda altın görmek

Rüyada hurda altın görmek

Rüyada hurda altın görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada hurda altın gördüyseniz:

  • Belli konularda ders almamakta ısrar ediyorsunuz.

Rüyada hurda altın görmek yeniden sulh ortamının sağlanacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına delalet eder.

Rüyada arabanın hurda olduğunu görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hurdacı olmak mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hurda toplamak sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hurda yığını görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada hurda bakır görmek konforlu ve rahat hale geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, sadece kendisini düşüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski hurda görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına inanılır.

Rüyada hurdalık görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments