Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski hurda görmek

Rüyada eski hurda görmek

Rüyada eski hurda görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, işveren pozisyonuna geleceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada eski hurda gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almanız veya planlarda yapacağınız değişiklikler daha net planlar yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada eski hurda görmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına yorulur.

Rüyada hurda bakır görmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada hurda yığını görmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada hurdalık görmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada demir hurda toplamak hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada hurda görmek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, hayatın tadına varacağına yorulur.

Rüyada araba hurdalığı görmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına inanılır.

Rüyada arabanın hurda olduğunu görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments