Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurdacı olmak

Rüyada hurdacı olmak

Rüyada hurdacı olmak uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, kucaklaşacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalet eder.

Rüyada hurdacı olmak gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizin ilerlemesi noktasında bazı arkadaşlarınızın desteğini görebilirsiniz.

Rüyada araba hurdası görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına delalet eder.

Rüyada hurda toplamak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hurda yığını görmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada hurda demir görmek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hurdacı görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına delalettir.

Rüyada araba hurdalığı görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, problemlerini çözeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına yorulur.

Rüyada hurda demir toplamak ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada hurda arabalar görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, fırsatların elden kaçacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments