Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kenevir görmek

Rüyada kenevir görmek

Rüyada kenevir görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, zaman bulmakta zorlanacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, yarınlarına umutla bakacağına delalet eder.

Rüyada kenevir gördüyseniz:

  • Zor durumlarda bile başınızı dik tutun.

Rüyada hint keneviri görmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, refah içinde bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kenevir görmek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments