Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hep aynı evi görmek

Rüyada hep aynı evi görmek

Rüyada hep aynı evi görmek hastalıklarını yeneceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, eşlerin ayrılacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hep aynı evi gördüyseniz:

  • Aranızdan birisi sadık olmayabilir ya da dürüst davranmıyor olabilir, geleceğinizi düşünerek hareket etmelisiniz.

Rüyada hep aynı evi görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada hep aynı yeri görmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hep aynı kadını görmek insanlar tarafından tanınacağına, tecrübelerini aktaracağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine delalettir.

Rüyada hep aynı kişileri görmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine işarettir.

Rüyada hep aynı kişi görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına inanılır.

Rüyada hep aynı adamı görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hep aynı kişiyi görmek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada hep aynı erkeği görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments