Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini hemşire olarak görmek

Rüyada kendini hemşire olarak görmek

Rüyada kendini hemşire olarak görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kendini hemşire olarak gördüyseniz:

  • Anlaşmalar ya da pazarlıklar yapabilirsiniz.

Rüyada ebe hemşire görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz hemşire forması giymek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, huşu içinde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastane hemşire görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini hemşire görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına inanılır.

Rüyada hemşirenin iğne yaptığını görmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini hemşire olarak görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada hemşire olmak evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada doktor ve hemşire görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments