Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastanede hemşire olmak

Rüyada hastanede hemşire olmak

Rüyada hastanede hemşire olmak tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, hane içine ay doğacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına delalet eder.

Rüyada hastanede hemşire olmak gördüyseniz:

  • Sizden bir şeyler yapmanızı bekliyorlar.

Rüyada hastane ve hemşire görmek ümitlerinin son bulacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastanede hemşire olarak çalıştığını görmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına rivayet eder.

Rüyada hastane hemşire görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada hastanede hemşire olmak dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine alamet eder.

Rüyada hastanede hemşire olarak çalışmak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, sıkıntı çekeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada hastanede hemşire görmek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, huzursuzlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hemşire öpmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık hemşire görmek elindekileri de kaptıracağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments