Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hazırlık yapmak

Rüyada hazırlık yapmak

Rüyada hazırlık yapmak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına yorulur.

Rüyada hazırlık yapmak gördüyseniz:

  • Toleranslı olmaya çalışmanız gerekiyor.

Rüyada bayram hazırlığı yapmak yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine delalettir.

Rüyada ölüme hazırlık yapmak kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak ün salacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeyiz hazırlığı yapmak uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, ayrılık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kına gecesi hazırlığı yapmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada askere gitmek için hazırlık yapmak yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine işarettir.

Rüyada yemek hazırlığı yapmak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada savaş hazırlığı yapmak yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments