Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hazır olmak

Rüyada hazır olmak

Rüyada hazır olmak uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına inanılır.

Rüyada hazır olmak gördüyseniz:

  • Yenilikler maddi kazançlarınızın artmasını sağlayabilir.

Rüyada ölüme hazırlandığını görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına alamet eder.

Rüyada ölüm için hazırlanmak çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına inanılır.

Rüyada hacca hazırlandığını görmek tabiatı kötü olan kişiye, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada hazırolda durmak içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada düğüne gitmek için hazırlanmak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, emeklerinin yarıda kalacağına yorulur.

Rüyada hazır kahve görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmeye hazırlanmak zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, gözyaşı döküleceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına işaret eder.

Rüyada yurtdışına gitmeye hazırlanmak yaşamındaki engellerin kalkacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments