Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adaçayı toplamak

Rüyada adaçayı toplamak

Rüyada adaçayı toplamak onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, her zaman çok başarılı olacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine yorulur.

Rüyada adaçayı toplamak gördüyseniz:

  • Genellikle kolay başlattığınız ilişkilerde sorun yaşıyorsunuz.

Rüyada adaçayı toplamak işlerin ters gideceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, gelir kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada küçük ada görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adana dürüm görmek malların çoğalacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ada görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, günahlara delalettir.

Rüyada adalar görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada kıbrıs adasını görmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine inanılır.

Rüyada ada satın almak başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzen ada görmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, ulvi kimse haline geleceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments