Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük ada görmek

Rüyada küçük ada görmek

Rüyada küçük ada görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada küçük ada gördüyseniz:

  • Düşünürken kendinizi sınırlamamalısınız.

Rüyada küçük ada görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına rivayet eder.

Rüyada adana dürüm görmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada adalar görmek çok üst mevkilere geleceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz ve ada görmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tropik ada görmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına inanılır.

Rüyada yüzen ada görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye işaret etmektedir.

Rüyada adana kebab görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, borcunun çok olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ada görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments