Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayrete düşmek

Rüyada hayrete düşmek

Rüyada hayrete düşmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, çok güzel adımlar atılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, muradına ereceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada hayrete düşmek gördüyseniz:

  • Yurtdışı bağlantılı işler, yancılarla ilişkiler, seyahatler, eğitim, hukuk v.b konularda sıkıntı yaşanabilecek bir süreçtesiniz.

Rüyada hayrete düşmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada hayret etmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına delalettir.

Rüyada cam düşmek rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada sütün içine düşmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, başka işler deneyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada lağıma düşmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada tümsekten düşmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin içine düşmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine, işlerinden feragat edeceğine rivayet eder.

Rüyada kar çukuruna düşmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, kişinin esenlik bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments