Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda yüzenleri görmek

Rüyada havuzda yüzenleri görmek

Rüyada havuzda yüzenleri görmek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına işarettir.

Rüyada havuzda yüzenleri gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin.

Rüyada havuzda yüzen birini görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, kötü haberler alacağına, kalbinin küt küt edeceğine alamet eder.

Rüyada havuzda yüzmeyi öğrenmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada havuzda yüzen kişiler görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada havuzda yüzme yarışı yapmak sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını havuzda yüzerken görmek yanlış anlaşılacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine alamet etmektedir.

Rüyada havuzda yüzme öğrenmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuzda yüzen kadın görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuzda yüzen insan görmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments