Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzdan altın toplamak

Rüyada havuzdan altın toplamak

Rüyada havuzdan altın toplamak başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, azalacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuzdan altın toplamak gördüyseniz:

  • Evliyseniz, biraz temkinli olmanız gerekiyor.

Rüyada havuzdan altın toplamak ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, bereketinin artacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına delalet eder.

Rüyada havuzdan para toplamak moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına delalettir.

Rüyada altın havuz görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya alamet eder.

Rüyada havuzda altın bulmak işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık altın toplamak aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada yolda altın toplamak kem gözlü insanların uzaklaşacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan altın toplamak gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada para ve altın toplamak çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments