Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuza girdiğini görmek

Rüyada havuza girdiğini görmek

Rüyada havuza girdiğini görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada havuza girdiğini gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harakete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada havuz girdiğini görmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, yollarını ayıracağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada havuza girdiğini görmek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin havuza girdiğini görmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine delalet eder.

Rüyada köpeğin evine girdiğini görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, ev sahibi olacağına, çok rahat bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgili ilişkiye girdiğini görmek itibarının ve makamının artacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kafese girdiğini görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına işarettir.

Rüyada insanların içine şeytan girdiğini görmek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, anne baba duasının alınacağına tabir olunur.

Rüyada kızının cezaevine girdiğini görmek sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, hidayete erip huzuru bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments