Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda atlamak

Rüyada havuzda atlamak

Rüyada havuzda atlamak neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, heveslerinin de azalacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına tabir olunur.

Rüyada havuzda atlamak gördüyseniz:

  • Sorumluluk almanız gereken konular daha da fazlalaşabilir.

Rüyada kıyafetle havuza atlamak sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş havuza atlamak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada havuzdan atlamak verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine alamet eder.

Rüyada kıyafetlerle havuza atlamak kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, istediği noktalara ulaşacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada havuza atlamak borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına delalettir.

Rüyada havuz atlamak sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten havuza atlamak yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Rüyada havuza atladığını görmek verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments