Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havluyla gezmek

Rüyada havluyla gezmek

Rüyada havluyla gezmek büyük üzüntüler olacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, saygınlığa alamet eder.

Rüyada havluyla gezmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda tamamen ters istikamette gitmek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada havluyla gezmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada havlu kenarı oyası görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada el yüz havlusu görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi havlu satın almak bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kendini havluyla görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada banyo havlusuna sarılı görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Rüyada ölüden havlu almak yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine alamet eder.

Rüyada mor havlu görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments