Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havlu takımı görmek

Rüyada havlu takımı görmek

Rüyada havlu takımı görmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine işaret eder.

Rüyada havlu takımı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi hafife aldıklarını fark edebilirler.

Rüyada havlu takımı görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına delalet eder.

Rüyada havlu aldığını görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına alamet eder.

Rüyada havlu yıkamak uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Rüyada ıslak beyaz havlu görmek kişinin geri planda kalacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına inanılır.

Rüyada nakışlı havlu görmek rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havlu tutmak itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada beyaz havluya sarınmak kendisini çok iyi hissedeceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada tuvalette havlu görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments