Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havada durmak

Rüyada havada durmak

Rüyada havada durmak en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, makamının ve ününün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada havada durmak gördüyseniz:

  • Bilmediğiniz olaylara girmemeli, yeni tanıştığınız kişilerle hemen samimiyet kurmamalısınız.

Rüyada uçağın havada durduğunu görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine işaret eder.

Rüyada havada durmak rakiplerini arkasında bırakacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada havada asılı durmak kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, hayatının yolunda gideceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada havada durduğunu görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkonda durmak kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, bahtının güzelleşeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sözünde durmak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına yorulur.

Rüyada saf durmak tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam kenarında durmak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments