Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hatime oturmak

Rüyada hatime oturmak

Rüyada hatime oturmak başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hatime oturmak gördüyseniz:

  • İşyerinizdeki stresli ortamın verdiği huzursuzluk nedeniyle evinizde sinirsel patlamalar yaşayabilir, eşinize karşı kırıcı olabilirsiniz.

Rüyada hatime oturmak arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada hatim yapmak gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine delalet eder.

Rüyada hatim duası yapmak hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine yorulur.

Rüyada kuran hatim etmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hatime başlamak gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hatim halkası görmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, başarısızlığa düşüleceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hatim indirdiğini görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, rahatlığa erileceğine yorulur.

Rüyada kuranı hatim etmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments