Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hatim yapmak

Rüyada hatim yapmak

Rüyada hatim yapmak mal ve para kazanılacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hatim yapmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yaklaşımlar eski bir fikiri canlandırabilir.

Rüyada hatim yapmak ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hatim duası yapmak maddi anlamda refahının yerinde olacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hatim dağıtmak çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, parasının her geçen gün artacağına delalettir.

Rüyada hatim okumak sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim hatim etmek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada hatim halkası görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, kafa dinleyeceğine inanılır.

Rüyada hatim okunduğunu görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hatim eden görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments