Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hatim dağıtmak

Rüyada hatim dağıtmak

Rüyada hatim dağıtmak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, ticaret sektörüne atılacağına, duymadığı sözleri duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada hatim dağıtmak gördüyseniz:

  • Kim ne düşünürse düşünsün aldırmayın.

Rüyada hatim dağıtmak sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hatim duası görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hatim eden görmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına tabir olunur.

Rüyada hatime başlamak kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, küs kimselerin barışacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hatim indirdiğini görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine inanılır.

Rüyada kuranı kerim hatim etmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hatim indirmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuran hatim etmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments