Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hatim eden görmek

Rüyada hatim eden görmek

Rüyada hatim eden görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, ün sahibi olacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, önemli bir makama terfi alacağına tabir olunur.

Rüyada hatim eden gördüyseniz:

  • Seyahat planlayabilir veya aşk hayatınızı ilgilendiren planlar yapabilirsiniz.

Rüyada hatim eden görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine işaret eder.

Rüyada hatim indirmek isminden sıkça söz ettireceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, önünün açılacağına inanılır.

Rüyada hatim duası görmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına yorulur.

Rüyada hatim indirdiğini görmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuran hatim etmek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, kem gözlere geleceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada hatime oturmak kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalettir.

Rüyada kuranı kerim hatim etmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada hatim halkası görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, başarısının azalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments