Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastane yandığını görmek

Rüyada hastane yandığını görmek

Rüyada hastane yandığını görmek işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına delalettir.

Rüyada hastane yandığını gördüyseniz:

  • Olayları kendinize fayda sağlayabileceğiniz gözle görmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada hastane yandığını görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastanenin yandığını görmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin hastaneye yattığını görmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, kötü karakterli bir kadına işaret eder.

Rüyada ölmüş anneyi hastanede görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına işaret eder.

Rüyada doğum hastanesi görmek kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine yorulur.

Rüyada hastaneden kaçmak anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada hastanede boş yatak görmek kendisini geliştireceğine, sağlam bir kariyer edineceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada hastane temizlemek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments