Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastane odasında yatmak

Rüyada hastane odasında yatmak

Rüyada hastane odasında yatmak ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada hastane odasında yatmak gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da planlarınızı bir kenara bırakıp, yenilerini başlatma eğiliminiz yüksek olabilir.

Rüyada hastane odasında yatmak büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına tabir olunur.

Rüyada hastane odası görmek bolluk içinde yaşanacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, büyük bir yükten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada hastane yatağında yatmak elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına inanılır.

Rüyada hasta olup hastanede yatmak kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına tabir olunur.

Rüyada akıl hastanesine yatmak üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada deliler hastanesine yatmak mutlu ve huzurlu hissedeceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada deli hastanesine yatmak maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hastaneye yatmak ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments