Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastane merdiveni görmek

Rüyada hastane merdiveni görmek

Rüyada hastane merdiveni görmek zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastane merdiveni gördüyseniz:

  • Bazı konulara müdahale etmek veya bazı yerlerin altını çizmek isteyebilirsiniz.

Rüyada hastane merdiveni görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada hastane merdiveni çıkmak kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşini hastanede görmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, ayrıcalık elde edeceğine işarettir.

Rüyada askeri hastane görmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına rivayet eder.

Rüyada hastanede doktor olduğunu görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, rızkının bollaşacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisini hastanede görmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına inanılır.

Rüyada hasta hastane görmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada sevgilini hastanede görmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments