Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta tavuk kesmek

Rüyada hasta tavuk kesmek

Rüyada hasta tavuk kesmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine delalettir.

Rüyada hasta tavuk kesmek gördüyseniz:

  • Diğerlerini kendi istekleriniz doğrultusunda zorlamanız istediğiniz sonuçları almanızı zorlaştırabilir.

Rüyada hasta tavuk kesmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, fakirleşeceğine, vefalı bir insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta tavuk görmek beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, endişelerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah tavuk kesmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kara tavuk kesmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada kırmızı tavuk kesmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada bıçakla tavuk kesmek zenginlik sahibi olunacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada tavuk kesmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, hoşluk içinde olacağına işaret eder.

Rüyada tavuğu kesmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments