Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını hasta görmek

Rüyada babasını hasta görmek

Rüyada babasını hasta görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, heveslerin söneceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasını hasta gördüyseniz:

  • Çevrenizle yapacağınız parasal alışverişlerde biraz uyanık olmanız gerekiyor.

Rüyada hasta babasını görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babanın hasta olduğunu görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına delalet eder.

Rüyada babanı hasta görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanı hasta görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada ölen babayı hasta görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada vefat eden babayı hasta görmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada hasta babayı iyileşmiş görmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına, hayatın yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada baba hasta görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments