Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasret kalmak

Rüyada hasret kalmak

Rüyada hasret kalmak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, düşünmeden adımlar atayacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına delalet eder.

Rüyada hasret kalmak gördüyseniz:

  • Bir konu üzerinde anlaşmaya varılabilir veya belli anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada hasret kalmak üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine delalettir.

Rüyada hasretle kucaklaşmak dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, fedakârlıklar yapacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyle hasret gidermek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada hasretle sarılmak kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına inanılır.

Rüyada hasret görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada hasret gidermek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle hasret gidermek umutlarının yarım kalmayacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine yorulur.

Rüyada hasret çekmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments