Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasret görmek

Rüyada hasret görmek

Rüyada hasret görmek sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, hasret giderileceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada hasret gördüyseniz:

  • Aslında çok farklı tespitleriniz veya mantığınız olsa da veya diğerlerinin sözlerinde mantık görmüyor olsanız da, karşı tarafı en azından anlamış gibi görünmenizde fayda var.

Rüyada hasretle sarılmak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada hasretle öpmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle hasret gidermek daha rahat bir nefes alacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, dünyasının iyileşmesine yorulur.

Rüyada hasret çekmek keder yaşayacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle hasret gidermek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasretle kucaklaşmak ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada sarılıp hasret gidermek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada hasret kalmak akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, nimetin ve kazancın artacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments