Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşlanan yumurta görmek

Rüyada haşlanan yumurta görmek

Rüyada haşlanan yumurta görmek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, hayırlı bir haber alınacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada haşlanan yumurta gördüyseniz:

  • Temiz havada geçireceğiniz birkaç saat yada bedeninizin hareketesiz kalan bölümlerini çalıştırmalısınız.

Rüyada haşlanmış yumurta yemek rahat bir hayata adım atılacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine delalettir.

Rüyada yumurta haşlaması yemek sağlık sorunlarının geçici olacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada bir sürü haşlanmış yumurta görmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada haşlanmış yumurta dağıtmak sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada haşlanmış yumurta sarısı görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret eder.

Rüyada haşlanmış yumurta yediğini görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada haşlanmış soyulmuş yumurta görmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, zahmete düşeceğine rivayet eder.

Rüyada haşlanmış yumurta görmek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments