Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşlanmış nohut görmek

Rüyada haşlanmış nohut görmek

Rüyada haşlanmış nohut görmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, borçlarının kapacağına, terfi edeceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, belli bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada haşlanmış nohut gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cinsten eski bir dostunuzu aramanız gerekiyor.

Rüyada haşlanmış nohut görmek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, kendi işini kuracağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumurta haşlaması yemek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, tebrik edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada haşlanmış sebze yemek çekilen yükün hafifleyeceğine, endişelerin ve dertlerin biteceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada haşlamış mısır görmek rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, ekmeğine leke süreceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haşlanmış mısır almak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada haşlanmış yeşil fasulye görmek bazı ortaklıklar kuracağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, zenginlik sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada haşlanmış elma görmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yumurta haşlaması görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments