Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşlama mısır görmek

Rüyada haşlama mısır görmek

Rüyada haşlama mısır görmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, güzel davetler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada haşlama mısır gördüyseniz:

  • Sevdiğinizin bir dostunuzun sizi araması veya evinize misafir gelmesi mümkündür.

Rüyada haşlanmış mısır taneleri görmek işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, moralinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mısır haşlaması görmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada haşlanmış mısır tanesi görmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada haşlanmış mısır almak bahtının ve geleceğinin açık olacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine rivayet eder.

Rüyada haşlanmış mısır görmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına delalettir.

Rüyada haşlama mısır görmek malının ve aşının da çoğalacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada haşlanmış mısır yediğini görmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haşlamış mısır görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments