Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasmını görmek

Rüyada hasmını görmek

Rüyada hasmını görmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada hasmını gördüyseniz:

  • En önemlisi duygusal ilişkilerinizdeki abartılardır.

Rüyada hasmıyla kavga etmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, güzel haberler alacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına rivayet eder.

Rüyada hasmıyla barışmak çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada hasmını öldürmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasr suresi görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada has altın görmek kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada has iğde görmek gözünü en yukarılara dikeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasmını görmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments