Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada harp okulu görmek

Rüyada harp okulu görmek

Rüyada harp okulu görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, geçineceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada harp okulu gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere hazır olun.

Rüyada harp okulu görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, bahtın açık olmasına rivayet etmektedir.

Rüyada harp okuluna gitmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada harp çalmak hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına alamet eder.

Rüyada harp etmek yanlış işlere girileceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya delalettir.

Rüyada kendini okul bahçesinde görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada okulumu görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini okulda sınavda görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına tabir olunur.

Rüyada okulda ders yaptığını görmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments