Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini okulda sınavda görmek

Rüyada kendini okulda sınavda görmek

Rüyada kendini okulda sınavda görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına rivayet eder.

Rüyada kendini okulda sınavda gördüyseniz:

  • Asla sorumluluklarınızı unutmamalısınız.

Rüyada okulda sınav yapmak tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okulda sınava girmek adım atarken çok zorlanacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada okul sınavına girmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine tabir olunur.

Rüyada kendini okulda sınavda görmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada okulda sınav olmak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada okulda sınava girdiğini görmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okulda sınav olduğunu görmek desteksiz kalacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınav olamamak maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, yaşamına bakacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments