Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulumu görmek

Rüyada okulumu görmek

Rüyada okulumu görmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada okulumu gördüyseniz:

  • Sizi zayıf duruma düşürebilecek ya da gösterebilecek bağlantılardan uzak durun.

Rüyada büyük okul görmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada okulda cenaze görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına delalet eder.

Rüyada okula gitmek için hazırlanmak başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, işlerinin rast gideceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına işarettir.

Rüyada okul müdürü görmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kindar olacağına, yeniden bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada yeni bir okul görmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, edilen duaların kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada okulda ders işlemek sevinçli haberlerin geride kalacağına, yarardan çok zarar getireceğine, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada başka okulda okumak tartışmalı durumların sona ereceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada okulda tuvalet görmek kadim dostlar edineceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments