Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vav harfi görmek

Rüyada vav harfi görmek

Rüyada vav harfi görmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, helal kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada vav harfi gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, kariyerinizde veya arkadaşlık ilişkilerinizde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada lamelif harfi görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada vav harfli yüzük görmek zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına delalettir.

Rüyada üç harfli çarpması görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, kazancın sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada altın harf görmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına delalettir.

Rüyada üç harflilere karışmak anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada üç harflilerin musallat olduğunu görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine yorulur.

Rüyada kuran harfleri okumak kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arapça te harfi görmek kısmetin bollaşacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
toprak

rüyamda köy gibi bi yerde yabancı bi aile nin yanındaydım yeşillikler içinde sonra yanlarında kaldığım aile nin babası bana altından vav harfi verdiğini gördüm sonra ben evin arkasına gittiğimde tanıdığım birisinin kafasını kestiklerini gördüm kan akmıyodu ve kesili halde benimle konuşuyordu bunları yapanlara hakkımı helal etmiyorum sonra evi taşıdık rüyadan uyandım