Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada harç taşımak

Rüyada harç taşımak

Rüyada harç taşımak birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine delalettir.

Rüyada harç taşımak gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Rüyada harç taşımak sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada köfte harcı görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına tabir olunur.

Rüyada harcama yapmak yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına alamet eder.

Rüyada harç görmek zorlukları teker teker aşacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına delalettir.

Rüyada inşaat harcı görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine inanılır.

Rüyada harca basmak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine inanılır.

Rüyada harç dökmek kırılan kalplerin barışacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine delalettir.

Rüyada karılmış harç görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments