Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haram etmek

Rüyada haram etmek

Rüyada haram etmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, ömür boyu süreceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada haram etmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanız karışabilir, gerçeği görmekte, olayları çözmekte veya ipuçlarını yakalamakta zorlanabilirsiniz ya da kafa karışıklığı yaratan her ne ise, siz buraya onu koyabilirsiniz.

Rüyada haram para bulmak ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına tabir olunur.

Rüyada haramdan sakınmak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına inanılır.

Rüyada haram mal görmek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine yorulur.

Rüyada mescidi haramda namaz kılmak dertlerin bölüşüleceğine, bunalıma düşeceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada haramdan kaçınmak gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mescidi haramı görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine hakkını haram etmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada harama bakmak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, tartışmalar yaşanacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments