Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla atlamak

Rüyada arabayla atlamak

Rüyada arabayla atlamak ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada arabayla atlamak gördüyseniz:

  • Yaratıcı kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir veya size fikir verebilirler ya da belli amaçlarınızı oturtmanıza yardımı dokunacak anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada giden arabadan atlamak işlerinin yarım kalacağına, rahatlayacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine delalet eder.

Rüyada arabayla yüksekten atlamak ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabaların üstünden atlamak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına alamet eder.

Rüyada arabayla uçurumdan atlamak işlerinde yeni bir sayfa açacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabadan atladığını görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, tatsız haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabadan atlamak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla atlamak kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, keyfinin kaçacağına alamet eder.

Rüyada ikinci kattan atlamak çok büyük çaba sarfedeceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments