Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada harabe işyeri görmek

Rüyada harabe işyeri görmek

Rüyada harabe işyeri görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada harabe işyeri gördüyseniz:

  • Hayatınızı zorlaştıran, problem yaratan ya da size yük olan şeylerden kurtularak daha rahat ilerleme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada harabe işyeri görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada işyerini harabe görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine inanılır.

Rüyada harabe tuvalet görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, malın bereketinin artmasına, para ve makam sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evi harabe görmek iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada harabe eve taşınmak rahatsızlıkların şifa bulacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada harabe yer görmek zor durumda kalınacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine delalettir.

Rüyada harabe bir yer görmek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine yorulmaktadır.

Rüyada harabe ev görmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments