Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada harabe cami görmek

Rüyada harabe cami görmek

Rüyada harabe cami görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada harabe cami gördüyseniz:

  • Her şeyin sizin yararınıza geliştiğini göreceksiniz.

Rüyada harabe cami görmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına işarettir.

Rüyada harabe görmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına inanılır.

Rüyada tarihi harabe görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına işaret eder.

Rüyada yıkık harabe görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evini harabe görmek çıkmaza gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, bolluk içine olacağına yorulmaktadır.

Rüyada harabe kilise görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine delalettir.

Rüyada harabe ev görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına inanılır.

Rüyada bir evi harabe görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments