Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapise düşmek

Rüyada hapise düşmek

Rüyada hapise düşmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, yönetici makamına oturacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine delalettir.

Rüyada hapise düşmek gördüyseniz:

  • Bir an bir şey yapmaya karar verip birden yerinizden kalkamayacak durum alıyorsunuz.

Rüyada hapise düşmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada annesini hapiste görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun hapisten çıktığını görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, maddi varlığının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin hapiste görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, kazancının hiç azalmayacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını hapisten çıktığını görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına delalettir.

Rüyada hapisten kurtulmak sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hapis birini görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının hapisten çıktığını görmek iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments