Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapiste kalmak

Rüyada hapiste kalmak

Rüyada hapiste kalmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, işlerinin günden güne açılacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapiste kalmak gördüyseniz:

  • Esnek olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada evde hapis kalmak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada hapis kalmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hapiste kalmak borçları varsa ödeyeceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yerde hapis kalmak bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık birini hapiste görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada kendini hapisde görmek müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine işarettir.

Rüyada birinin hapise girdiğini görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işarettir.

Rüyada hapis cezası almak kader çarkının kişiden yana döneceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments