Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapis cezası almak

Rüyada hapis cezası almak

Rüyada hapis cezası almak huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, dinde tartışmaya, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına delalet eder.

Rüyada hapis cezası almak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan gelecek vaat eden yeni fikirleriniz olabilir.

Rüyada hapis cezası yemek hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin hapis cezası aldığını görmek bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına işarettir.

Rüyada hapis cezası aldığını görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, huzurlu bir insan olacağına yorulur.

Rüyada müebbet hapis cezası almak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine delalettir.

Rüyada hapis cezasına çarptırılmak kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada hapis cezası almak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cezaya çarptırılmak ferahlığa çıkılacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada mahkemede ceza almak dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, iş sahibi olunacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments