Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapis kalmak

Rüyada hapis kalmak

Rüyada hapis kalmak aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kulluk derecesinin artmasına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada hapis kalmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz eski bir tanıdığınzla biraraya gelme şansı yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada hapiste kalmak kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada evde hapis kalmak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yerde hapis kalmak sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapis kalmak bazı operasyonlar geçireceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun hapisten çıktığını görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının hapisten çıktığını görmek sevindirici şeyler duymaya, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini hapisde görmek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine işarettir.

Rüyada anneyi hapiste görmek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments