Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamur yapmak

Rüyada hamur yapmak

Rüyada hamur yapmak uzaktan haberler işiteceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, sevindirici şeyler duymaya, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada hamur yapmak gördüyseniz:

  • Paraya çok gerek duyacağınız gelişmeler olabilir.

Rüyada hamur açmak börek yapmak kendisine kızacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamurdan şekiller yapmak çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamurdan bebek yapmak yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine rivayet eder.

Rüyada tarhana hamuru yapmak bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada hamur yemek yapmak ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada mısır unundan hamur yapmak kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurabiye hamuru yapmak Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, kendini her konuda geliştireceğine, karşılıksız bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mutfakta hamur yapmak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, kendisine şifa olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments